Elikkäs treeneissähän oltiin jo lauantaina, mutta enpä oo ehtin tänne satuilemaan. Johan meikä on tainnut kaiken sieltä unohtaa.... Laitetaan alkuun listaa osallistuneista (ne mitkä muistan): 3 x rottwailer, 2 x sakemanni, staffi, kelpie, mäyräkoira, spanieli, belggari ja seropi (Teri).

Terille otettiin "haamuperäänajo". Maalimies juos piiloon ja Terin annettiin katsoa kun se lähti, mutta käännettiin poispäin kun maalimies meni piiloon. Hienosti Teri löysi ja omasta mielestä yllättävän nopeasti! Teri vaan käy kauheen kuumana noissa peräänajo tilanteissa... Omasta mielestäni niitä kannattaa jatkossa ottaa harvoin. Paljon paremmin keskittyy etsimiseenkin, kun ei oo koiralla niin kauheen kiire. Toinen maalimies oli mennyt jo valmiiksi piiloon. Terin löydettyä ensimmäisen maalimiehen, laitoin sen suoraan etsimään "etsi ukko" toisen maalimiehen. Alkuun Teri näytti ihan siltä, että se ei tajuu mitä tehdä. Mutta kyllä se vaan hienosti teki töitä kun kohta alkoi haukkumaan piilolla! Sieltä se sen löysi :)

Tää oli nyt ensimmäinen haastavampi, jossa Terille ei annettu apuja ollenkaan. Katsotaan mitä ensi kerralla... Turha liian nopeasti edetä.