Kovasti yritin osallistua Koirakuvat-viikkohaasteeseen, mutta näyttääpi vain ruksia siinä missä kuvan pitäisi olla! Pyh ja pöh!

Terpu oli eilen mun työvuoron ajan Tanjalla hoidossa. Pari asfalttimiestä oli kuulemma haukkunut, ja parin koiran kanssa puhistellut, mutta ei varsinaisesti ärissyt. Oli kiva kuulla, mä olin jo yhtenä iltana luullut, että Teristä tulee remmiräyhä. Terpu oli päässyt pariksi tunniksi koirapuistoon leikkimään! Koirapuistoista voidaan olla montaa mieltä. Musta ne ovat hyvä juttu sellaisille koirille, jotka siellä viihtyvät! Lisäksi pitää muistaa, että monella ei ole kaupungissa muutoin mahdollisuutta/oikeutta pitää koiraa vapaana, eikä kaikilla meillä ole edes autoa, jolla pääsisi metsään (meillä niitä autoja tuntuu olevan piha täynnä, ja vähän toistenkin pihat). Terpun seurana puistossa oli kaksi pentua, parsoni ja bokseri, sekä mastiffi. Eli aika värikästä porukkaa. Teri oli kuulemma osannut hienosti olla kaikkien kanssa! On muute upeeta, että Teri tulee kaikkien koirien kanssa toimeen, tai ainakin kaikkien koirien, joita se on tähän mennessä tavannut ;) Varmasti tulee vielä niitä toisenlaisia tapauksiakin vastaan. Terpuhan on aina se osapuoli, joka alistuu (jopa pikkupennuille). Suurin osa Terin kamuista on kyllä uroksia.. että sillä varmaan jotain osuutta asiaan.

Tänään käytiin ensimmäistä kertaa Kotkan pelastuskoirayhdistyksen tottelevaisuusharjoituksissa. Ne ei ole mitkään varsinaiset tokotreenit, vaan enemmänkin tukea muuhun harrastamiseen. Meikä sitä tukea kaipaakin. Joskus sain sellasen ajatuksen päähän, että Teri on jotenkin pehmeä koira. Olen sitten yrittänyt koiraa positiivisesti rohkaista ja välttää rankaistusta. Metsään ollaan menty!! Ei toi Terpukaan rikki mene, vaikka sitä vähän ojentaa. Nyt ne oppivuodet on meikän kohdalla. Hurja homma muuttaa koko suhtautuminen koiraan. Kovasti olen lukenut Koiraneuvolan keskusteluja. Vielä kun saisi ton ukon kuuntelemaan! Ei tarvitsisi yksinään tuulimyllyjä vastaan taistella. Milläköhän keinoin saisin sen tulemaan mukaan tottelevaisuusharjoituksiin?

Juups, eipä muuta. Me täällä jatketaan harjoituksia. Tehkää te muut samoin :) Treenikuulumisia tulee seuraavaksi vasta viikon päästä lauantaina, kun jää tän viikon lauantai ja ensi viikon torstai väliin... buaah!