Nyt täytyy sanoa että kyllä on ollut mitäänsanomatonta elämää tässä viime aikoina eli pari viime viikkoa!

Olen itse ollut kipeänä Otsan rypistys Flunssaa pukkasi oikein tosissaan. Tuolta toiselta puoliskoltahan se tarttui.... Sairalomallakin olin kaksi päivää!!! Eipä oikein tule saikulla oltua... Nyt onneksi olo alkaa helpottua ja eiköhän viimeistään ensi viikosta olla taas "täydessä terässä" Hymy

Koirien kanssa puuhailu on jäänyt vähiin. Viime viikonloppuna (LA-SU-yö) mulla nousi lämpökin, ihan kauhee yö Itku Seuraavana päivänä oli sit agilitykilpailut Kirkkonummella.... Ja ajokeliksi ne oli luvannu ihan "huippuilmaa".

NO perkele! Eihän siinä auttan muu kuin lähtee ajalee Nauru Hulluksihan sitä ois tullu jos ois pitän vielä sen yön pyörimisen jälkeen pyörii koko päivä sohvalla.

Varasin reilusti aikaa matkalle ja tasan just se aika tuli käytettyäkin. Välillä ajeltii 7-tiellä noin 70 km/h, mutta sitten kun pääsi hitaasta edellä eroon niin tuli sitä vauhtiakin enemmän.

Kisapaikkana oli kuplahalli. Ratoja oli kolme, kaksi agirataa ja yksi hyppyrata.

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen ratoihin Hymy Terpu oli hidas. Syytä on minussakin kun en vain yksinkertaisesti jaksanut pistää mitään sirkusta pystyyn, vaan tehtiin radat aikalailla ilman mitään veuhkaamista ja vouhotusta. Tuomarina oli Esa Muotka ja kaikki radat oli minusta aika pitkiä... tai siis etäisyyttä oli paljon ja aika vähän mentiin samoja esteitä uudestaan.

Ekalta radalta tuloksena 10,16 josta 5,16 oli yliaikaa ja 5 virhe tuli kiellosta putkeen menossa. Noissa meillä on ollut treeneissäkin joskus jotain. Yksissä treeneissä luultiin jopa että Terille kävi jotain. Pitää vissiin treeneissä enemmän palkata HETI putken suulla, niin olis Terpullakin enemmän halua "sukeltaa" putkeen Hymy Tuossa radassa oli paljon vaikeita kohtia, ylösnuosujakin kaksi (joista siis olisi voinut napata kontaktivirheet) ja aika vaikea keppikulma. Sijoitus 9/18.

Kaiken kaikkiaan kaikilla kolmella radalla pitää olla TYYTYVÄINEN keppien suorittamiseen kun ei yhtään virheitä Hymy

Toinen rata oli kanssa agilityrata ja käytännössä ensimmäinen rata toisinpäin. Rata oli hitusen lyhyempi ja oli Terpulla vauhtiakin enemmän ja niinpä yliaikaa "vain" 1,92. Tulos oli kuitenkin 11,92 josta toinen 5 tuli lentokeinusta ja toinen puomin ylösnousulta! Nauru Niin että noinhan tuossa sitten heti käy kun on vauhtia enemmän.... Lentokeinu meni ihan mun piikkiin, mutta tuo ylösnousu sitten... niih... voi pylly. Sijoitus 14/21.

Kolmantena ratana oli sitten se hyppäri. Ennen hyppäriä kuulutettiin kuitenkin "ilmoitusluontoinen asia". Kuplahallin KATTO oli alkanut uhkaavasti painua jatkuvasti satavan lumen painosta. Kisojen järjestäjä tarjoutui palauttamaan viimeisen radan osallistujamaksun kaikille joilla tuntui "ahtaanpaikankammo". En tiedä jättikö moni viimeistä rataa väliin... Mä ainakin päätin osallistua, kun ajattelin ettei se katto voi sieltä sekunnissa alas tulla.... Selvästi kyllä näki miten se lumi "eli" katolla.

Ja VIHDOINKIN saatiin sieltä puhdas rata!! Hymy Eipä oo liikaa noita meillä ollut. Yliaikaa taasen reilusti, eli 5,01 sekuntia. Tuossa oli paljon pahoja paikkoja, tyytyväinen olen. Sijoitus oli päivän paras, 8/21. Tuli niitä yliaika nollia muillakin, ainoastaan kaksi koirakkoa sai alle.

Videokameraa olen nyt tosissani hommaamassa. Pitäisi vaan saada jostain osamaksulla... Laittakaa viestii jos tiedätte mistä sais ostettua (eikä millään ryöstökoroilla). Noista kisoista kun ei vaan ole MITÄÄN hyötyä, kun enhän mä tiedä mitä virheitä siellä teen.... Varmasti ihan törkeesti parantuisi meidän suoritukset jos sais nähtyy livekuvaa omista mokista! Nauru

___________________________________

Bellan kanssa on ole kertaakaan treenannut... ups. Oikeastaan mulla on ihan hyvät syyt. Nimittäin just toi ett oon ollut kipeänä ja Bellalla alkoi juoksut. Hallille ei siis voida mennä treenaa ja tuolla pihalla ei sit aina ole ollut ilmat kohdillaan...

Olen mä kovasti itse opiskellut sisätiloissa. Ja kyllä kannattaa! Nimittäin opiskelemalla ymmärtää semmoisenkin seikan ettei niitä ALO1-tuloksia TARVITSE olla kolmea.... joopa joo. Täytyy vissiin ruveta treenaamaan jo niitä AVO-luokan liikkeittä.... voihan pylly.

___________________________________

Teri ja Bella on kovassa oppikoulussa ja tarkoitus on opettaa molemmille kuinka sytyttää/sammuttaa meitin eteisen jalkalamppu Nauru Terillä oppiminen on jo hitusen pidemmällä, Bella ei tajua hölkäsen pöläystäkään. Enpä mä oo kuin vasta kerran harjoitellu. Naksuttelemalla meinaan vetää koko homman läpi. Bella ei vaan vielä osaa tarjota mitään, vaan lähinnä poistuu paikalta "etsimään" namuja Nauru Tän blogikirjoituksen innoittama lupaan jälleen huomenna harjoitella Silmänisku