Nyt kyllä ylitettiin kaikki odotukset! Hymy

Bellan kanssa siis Heinolassa kaikkien rotujen koiranäyttelyssä. Tuomarina valkkareilla Maija Sylgren. Bellan tulos:

AVO ERI AVK 2 SA PN 2 SERTI Hymy

Odotukset oli ihan olemattomat viime aikaisen näyttelymenestyksen perusteella (H, H ja EH). Etenkin kun tuomari jakoi aika paljon H:ta, niin ajattelin että EH olis jo tosi hyvä! Vitsit vaan kun olin riemuissani kun saatii se punainen nauha. Avoimessa luokassa oli 6 koiraa ja ERIn taisi saada 4 koiraa. Bella oli sitten luokkansa kakkonen, josta olin tosi iloinen. Ja siinä samassa kun tuomari meidät sijoitti, niin hän "kuiskasi" kehäsihteerille että "kaksi SAta". Vitsit kun olin taas happyhappy Hymy Meidän eka SA!

Ja sitten kun mentii oottaa valioluokan nartun arvostelua, niin AVOn voittaneen nartun omistaja kertoi ettei hänen narttu voi ottaa SERTiä vastaan. Vitsit kun mulla alkoi raksuttaa... siis meillähän vaikka olisi mahdollisuus SERTiin!! Paras narttu-kisaan tuli junnu- sekä nuorten luokasta yksi koira/luokka ja sitten AVOsta siis kaksi ja myös VAL-narttu pääsi mukaan (joka ei vielä Suomen MVA).

Alkukatsauksen jälkeen tuomari pisti AVK 1 nartun ykköseksi ja Bellan heti perään! Sanoinkin siinä sille nartun omistajalle että kunpa tämä järjestys säilyisi! Selväähän nimittäin oli ettei Bella sitä AVK 1 voita, kun sijoitus AVO-luokassa tosiaan oli mikä oli.

Ja niinhän siinä sitten kävi, että saimme pitää paikkamme ja heti kun AVK1 narttu julistettiin PN 1, niin mä hypin ilosta tietäessäni SERTin tipahtavan meille! Nauru

Siis okei, Bella, ikuinen kakkonen! Ei mahda mitää. Oli viel aika hauska sattuma kun just tän PN 1-nartun omistaja oli just viimeksi kun Bella sai SERTin oman sijoituskoiransa kanssa PN 1, eikä hänen koira silloinkaan voinut ottaa SERTiä vastaan! Niin ja paikkakuntakin oli silloin HEINOLA! Nauru Aika hassuja sattumia.

Bella esiintyi kyllä paljon paremmin. Ei ollut ihan unessa.

1313933042_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alla vielä Bellan arvostelu:

"3-vuotias, rungon mittasuhteiltaan oikea narttu, jolla ihana-ilmeinen, oikealinjainen pää. Kauniit, tummat silmät. Hyvä purenta. Erinomainen pigmentti.Huulet voisivat olla tiiviimmät. Kaunis kaula. Voimakas, tilava rintakehä. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvät, tiiviit käpälät. Liikkuu hyvällä askelpituudella, riittävän yhdensuuntaisesti. Oikealaatuinen, tiheä karvapeite. Väri ok. Rauhallinen käytös."

Kiitokset vielä Manulle ja Sadulle matkaseurasta! Kyllä me nyt vaan Bellan kanssa pidetään näyttelytaukoa, vaikka nyt tuo toinen SERTikin napsahti. Ei nyt kokonaan haudata, mutta katsotaan koska palataan areenoille! Silmänisku