Torstaina suunnattiin jälleen mätsäriin. Järjestävä seura oli Kouvolan seudun seurakoirakerho (KSSK). Todella hyvin järjestetty Match Show, kiitokset vaan järjestäjille Hymy Paikan päällä oli arpamyyntiä ja mahdollisuus antaa näyte koirien geenitutkimukseen. Lisäksi oli nakinsyöntikilpailu Nauru Nauru Me ei sitten siihen ehditty osallistua. Muutenkin vaikuttivat tosi kivalta porukalta, kenttä oli hieno. Siinä ympärillä on "koirapolku", jossa saa ihan luvalla pitää koiria vapaana. Ei Kotkassa vaan tuommoista ole...

Pirun kovasti vaan tuuli!! No ei se mitään, onhan näihin totuttu. Paikan päällä oli jopa tuttuja! Nimittäin valkkari-Laika (Napsun pentu) oli myös tullut paikalle. Tuo olikin Laikan ensimmäinen Match Show. Hienosti tyttö jaksoi olla kentällä. Kehäkäytöstä sitten ehtii vielä harjoitella Silmänisku.  Laika sai sinisen nauhan, mutta ei sijoittunut jatkossa.

Tuomarit olivat tässäkin mätsärissä todella hyviä. Käyttivät aikaa ja juoksuttivat enemmänkin kuin vain sitä kehää ympäri. Koiratkin kunnolla "silitettiin" ja hampaat katsottiin. Pentujen tuomari käytti aikaa arkailevien koirien kohdalla ja antoi vinkkejäkin koiran esittäjälle.

Bella oli mukana pennuissa. Sillä oli parina collie, jonka hampaiden katsomisesta ei tullut mitään. Esittäjä(ohjaaja/omistaja) ei suoraan sanottuna tiennyt mitä oli tekemässä. Kuulemma näykkii jos hampaita kattoo... Tuomari sitten pyysi esittäjää näyttämään hampaat, mutta eihän siitäkään tullut yhtään mitään... Mäkin sain vähän päteä kun tuomari sitten kysyi "antaako Bella katsoa hampaita?" Ja mä vastasin että "antaa, antaa (tietenkin)" Tuomari näytti sitten Bellalla miten niitä hampaita näytetään (eli siis huulet vaan pois tieltä). Ei se ohjaaja osannut sitten vieläkään.... Oli se vaan niin vaikeeta kun ei collien (kapeasta) kuonosta voinnut kiinni ottaa... Voi jo arvata, että Bella sai punaisen nauhan Nauru Mä en oo koskaan ymmärtänyt niitä ihmisiä, jotka eivät "pysty" suorittamaan ns. hoitotoimenpiteitä koiralleen... Tääkin tuomari sanoi sille collien omistajalle "ettei siltä koiralta kysellä "Näytätkö hampaat?" vaan vaaditaan että "Näytä hampaat". Ihmisethän ne on, jotka noista asioista ne ongelmat tekee... Bella esiintyi TOSI kivasti! Liikkeetkin olivat paljon parempia. Kehässäkin Bella oli hiukan valppaampi, kun olin sitä vähän ennen kehää leikittänyt. Jatkossakin tarkoitus vähän hetsata koiraa ennen kehää, saa sitä kaivattua energiaa olemukseen Hymy

Mä ilmoitin jälleen myös Terin! Olin kai niin innoissani viime kerran menestyksestä Nauru Jälkikäteen ajatellen olis ehkä ollut parempi mennä vaan yhdellä koiralla... meni nimittäin loppukehät pahasti päällekkäin... Teri esiintyi myös TOSI hienosti. Nyt ei edes tarjonnut sitä istumista niin paljoa (sanoin ennen pysähtymistä "seiso"). Terin parina oli myös collie. Tuomari ei osannut päättää meistä, vaan antoi meille kummallekin punaisen nauhan!!

Isojen koirien punaisten kehä alkoi ennen pentujen omaa. Ja arvatkaa mitä? Teri oli PUN 4! Jee! Vähänkö taas olin yllättynyt Yllättynyt. Isoja koiria oli ainakin yli 30 yhteensä. Teri sai ruusukkeen ja nameja sekä pari luuta Hymy Tällä kertaa Teri ei laisinkaan ärähtänyt yhtään kenellekään missään vaiheessa! Ehkäpä sillä vaan oli viime mätsärissä huono päivä Silmänisku Isojen tuomari mietti kauan aikaa ja juoksutti paljon. Hän mietti niin kauan, että pentujen PUN kehä ehti jo alkaa! Siellä ne sitten huuteli mua. Lupasivat odottaa mua. Teri olis voinnu sijoittua paremminkin jos mulla ei olis lähten tuo ajatus niin pahasti harhaileen tuon päällekkäisyyden takia... Nopeesti otettiin Teristä vielä kuva, toivotaan että tulee vaikka seuran sivuille Hymy ONNEA TERILLE!! Pusu

1242379047_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nopeasti Teri vaan autoon ja juoksujalkaa Bellan kanssa kehään! Tossa välissä en tietenkään ehtinyt yhtään Bellaa valmistella ja olemuskin kehässä oli sitten sen mukainen. Liikkeetkin meni miten meni, kun oli edessä hitaampia. Pentuja oli yhteensä arviolta noin 40. Ei päästy Bellan kanssa jatkoon Otsan rypistys Mentiin sitten tyhjään kehään juoksemaan pari kierrosta ja mä leikitin Bellaa palkaksi. Toivottavasti jäi hyvä mieli koiralle!

Bellasta täytyy vielä sanoa sen verran, että jälleen koira "paineistui" liikaa kun oltiin kehän laidalla kaikkien muiden koirien ja ihmisten keskellä. Bellan paikka on ehdottomasti hieman syrjässä (tai sitten se häkki oltava omana rauhana). Niin ja sitten Bella ihan oikeesti pelkää siltoja/tunneleita autolla ajaessa Otsan rypistys Sama on tapahtunut pari kertaa aikasemminkin. Mentiin nimittäin yhden sillan alta ja koira veti jonkin asteiset paniikit siitä pimeästä (tai mikä nyt siinä onkaan se stressitekijä). Muutenkin Bella stressaa autoa. Toivottavasti tää joskus menis ohi (vaikka en asiasta varma ole). Omassa häkissä autossa on rauhallisempi, mutta häkki ei mahdu kun on Terikin mukana. Täytyy kai kokeilla laittaa häkki takapenkille ja kattoo miten Bella pysyy siinä.

1242379131_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaiken kaikkiaan mukava reissu! Kotiin tullessa täällä oli odottamassa Luna ja Veega Tanjan kanssa Hymy

1242379177_img-d41d8cd98f00b204e9800998e