Kun ei tässä näytä tulevan mitään "syväanalyysiä" meidän agilitykilpailuista, niin laitetaan sitten jotain lyhykäisesti smiley

Bellan ensimmäinen virallinen startti agilityareenoilla oli oman seuran kisoissa 1.12.2012 ja hyppäriradalla. Tosi lähellä oli myös ensimmäinen LUVA! Jos vaan olisin malttanut antaa koiran mennä putkeen, enkä huutaa "jes jes vau vauta" kun koira on vielä matkalla putkeen.... hienon stopin teki putken suulla ja siitä napattiin viitonen. Vauhti ei ollut päätä huimaavaa, mutta riittävää.  Kisatilanne vielä Bellalle vieras ja outo. Ei oikein lähde vapautuneesti palkkaukseen. Maalissa siis ajalla -1,53 sekuntia ja ratavirheitä 5, tulos siis 5. Paljon oli hyvää radassa, esim rengas meni nappiin, vaikka sen suorittaminen on aika fifty-fifty mennyt.

Tästä on hyvä jatkaa! smiley Valitettavasti en saanut rataa videolle, kun paikan päällä  ei oikein ollut ketään joka olisi voinut kuvata.

Seuraavana päivänä eli 2.12.2012 strartattiin Terin kanssa "kuninkuusluokassa" eli agin kolmosluokassa smiley

Tällä kertaa sain kuvaajan, mutta kamerasta loppui sitten akku ensimmäisen radan jälkeen...

Ensimmäiseltä radalta saatiin HYLky. Ensimmäinen virhe tuli pituudelta. Kai kiirehdin aalle, vaikka videossa ei siltä näytä. Ehkäpä Teri kuitenkin bongasi sen A-esteen siitä ja koira itsekin kiiruhti sinne.... Hylkäys tuli sitten putkelta kun olisi pitänyt mennä puomille. Teristä se putki oli vielä niin kiva että sinne mentiin vielä toistamiseen. Enpäs mä oikein koiraa mitenkään ohjannut puomille.... Olisi kai pitänyt tehdä vastakäännös.... Rataantutustuessa en vaan oikein tykännyt ajatuksesta jättää koira selän taakse... Terillä oli ihana vire radalla ja loppua kohden mulla meinas tulla kiire!!

Tässä rata:

Teri ja ENSIMMÄINEN kolmosluokan startti!

Toinen rata oli myös agilityrata. Ja niin hienosti meni että vedettiin Terin kanssa PUHDAS rata!! Yliaikaa meni 2,92 sekuntia. Tätä myöten meidän ensimmäinen tavoite kolmosissa on saavutettu eli virheetön rata. Nyt pitäisi sitten vielä päästä miinusajalle, niin olisi tavoitteet saavutettu smiley

Kolmas rata oli hyppärirata. Terin vauhti ei ollut kummoista. Virhe tuli kepeillä, kun Teri jätti yhden välin pujottelematta. Kun lähdin sitten korjaamaan, niin Terpuhan pujotteli siinä hyvän matkaa takaisin päin ja tästä siis hylky.

Että tämmöistä. Treenii lisää vaan ja tuleehan meistä hyviä! smiley


Bella rentoutuu. Tuo on yksi sen lempipaikoista ja -asennoista nukkua smiley