Monen monta kertaa on pitänyt tänne kirjoitella, mutta eipä vaan vuorokaudessa tunnu tunnit riittävän! Tänään on vapaapäivä ja ajattelin, että NYT sitä aikaa on pakko olla hetki. Eipä meille mitään kummempaa kuulu.

Terille sattui yksi "läheltä piti" -tilanne pari viikkoa sitten, kun juoksi autotielle ja kaiketi hiukan törmäsi autoon! Itse en ollut paikanpäällä silloin ja muutenkaan tilanteesta ei ole kunnolla tietoa, kun kaikki tapahtui kuulemma niin nopeasti. Kuulemma kuului vain auton jarrutusääni ja Teri juoksikin takaisin samantien. Auto jatkoi matkaa(!). Päällisin puolin näytti olevan kunnossa, hieman shokissa kylläkin. Tarkemman tutkimuksen jälkeen molemmissa takajaloissa oli ruhjeet, toisessa isompi. Oli kiva saada soitto töihin, että koira on jäännyt auton alle...

Teri oli jo pahimmasta päässyt yli kun meikä tuli kotiin. Päätin kuitenkin käyttää koiraa eläinlääkärissä, kun toisessa jalassa oli aika iso ja avonainen ruhje. Tikkejähän siihen sitten laitettiin. Antibiootti kuuri ja kipulääkettä varuiksi. Aika kauheeta oli nähdä Teri rauhoitettuna. Se yritti vaan niin reippaana pysyä, mutta väkisin alkoi painumaan maahan. Siinä pöydällä sitten silittelin sitä ja juttelin. Hiukan yllätyin kuinka "pelistä pois" se oli koko loppupäivän. Kotiin päästyä se ei meinannut edes pystyssä pysyä, vaan nojaili meikään. Varmasti olisi monta kertaa kaatunut suorilta jaloilta, jos olisin itse siirtynyt. Siinä se sitten omalla pedillä lepäsi koko päivän ja illan. Bellaa piti vähän komentaa, että jättää Terin rauhaan. No mutta, nyt kaikki on OK. Huomenna otan tikit pois (tai ainakin yritän ottaa). Hyvin näyttää parantuneen. Tiistaina päästään sitten Terin kanssa agilityyn!

Bella on voinnut mainiosti! Se osaa jo istua ja odottaa jopa lupaa ruokakupille. Osaa olla yksinäänkin ja tietää mitä EI TULE tarkoittaa. Luoksetulo ei ole mikään huippuvarma, sitä hiotaan. Painoakin on jo hiukan enemmän kertynyt. Huomenna tulee 10 viikkoa täyteen:) Sisäsiisteydessä on vielä paljon opeteltavaa. Joku päivä menee paremmin ja välillä taas saa olla koko ajan siivoamassa. Ja kyllä minä TIEDÄN, että miten sen nopeimmin opettaa sisäsiistiksi, mutta ei tässä ole mihinkään kiire. Ei mua (juurikaan) haittaa jätökset lattialla, sitä se on pennun kanssa! Toiveena olisi, että toi sisäsiisteys olis hiukan paremmin hallussa lokakuun loppuun mennessä. Silloin pidän kemut ja olishan se kiva, ettei vieraiden tarvis kovin moneen lätäkköön astua! Autossa koirat matkustaa jo samassa tilassa ja toistaiseksi on ainakin mennyt hyvin. Lisään tohon alle muutaman, tänään otetun kuvan Bellasta (kuvien oton jälkeen mentiin pesulle, on muuten vesihullu koiranpentu!).

1907203.jpg

1907210.jpg

1907217.jpg

1907224.jpg

1907249.jpg