Jotainhan tännekin pitäisi vissiin kirjoitella. Aika tylsää ja kiireistä aikaa ollut. Terillä nuo juoksut alkaa olla jo voiton puolella. Pysyy lattiat puhtaana eikä tarvi pöksyjä jalkaan tunkea :) On nyt joutunut aika monena yönä nukkumaan muualla kuin meidän makkarissa, koska sitä litkutusta ja lutkutusta ei kestä kukaan! Sen puoleen voi kyllä jatkossakin nukkua muualla, jos vaikka olis jotain merkitystä tohon "johtajuuteen". Usein vaan aamusella kuuluu olkkarista tömäys, kun koira hyppää sohvalta alas. Ovela hauva ;) Muutenhan Teri ei koskaan ole saannut olla sohvalla

Koirakavereitakaan ei olla pitkään aikaan nähty (noiden juoksujen takia kun tuppaa olemaan uroksia). Kohta vois jo uskaltautua moikkaamaan Terpun lempikaveria, labbis Illua. Kiva päästä taas näkemään niiden menoa, kamerankin vois vaikka ottaa mukaan.

Rauniotreenit jäi viime viikolta väliin kun olin töissä. Muutenkin on nyt tullu vähemmän koiran kanssa puuhattua. On niin paljon noita pihahommia kun pitäisi yhtä sun toista rakentaa, laittaa ja korjata. Oikeastaan ihan hyvä, yritän pikku hiljaa ymmärtää ettei sille koiralle tarvi aina mitään sirkushuveja järjestää!

Niin ja Teri on tosiaan ollut KYTKETTYNÄ lähes koko ajan. Omalla pihalla saa olla vapaana, 6 metrin liina perässä. Kerran pääsi juoksemaan viereiselle pellolle. Teki jonkun kummallisen kunnia kierroksen ja kävi kakalla keskellä peltoa. Eli tuo karkailu meni mun piikkiin. Metsässä en voi kuvitellakkaan pitäväni vapaana, edes 60 metrin liina perässä! Eilenkin nimittäin typeryyksissäni laskin hihnasta irti ja siellä koira juoksi hajun perässä ristiin rastiin. EI kuunnellut eikä tullut luokse. Onneksi ei löytänyt mitään ajettavaa ja sain melko pian katkaistua hötkyilyn. Tulipahan taas muistutus meikäläiselle... Nyt siis treenataan hallittavuus omalla pihalla kuntoon, vahvistetaan johtajuutta ja vasta sitten pureudutaan tohon isompaan ongelmaan! Odottelen kovasti netistä tilaamaani kaninkarva-damia. Saas nähdä miten toimii. Yhtä sun toista vois myös tilata, mutta odotellaan nyt että edes tuo paketti saapuu perille.

Terin liikunta on nyt vähentynyt kun nuo ajojahdit ja koirakaverit ovat jäänneet pois. Korvaavaa liikuntaa olen koettanut saada pyörälenkeistä. Mulla on vaan aika hakusessa noi määrät ja kestot ja nopeudet?!? Tosi rauhallisesti olen aloitellut. Kiva jos jollain olisi vinkkejä :)

Eli tälläistä täällä,

HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE!