Nyt on vähissä sanat. Osaksi siitä ettei olla mitään tehty ja osaksi siitä ettei vaan jaksa "satuilla".

Terin kanssa oltiin agilitykisoissa Porvoossa.

Eka rata oli niin vauhdikasta menoa että hypittiin kontakteja... Teri oikein ryntäsi eteenpäin isolla loikalla puomilta, kohti maalia ja kahta viimeistä hyppyä. Aika jäi yli kolme sekuntia miinukselle... eipä paljon lohduta jos sit heti vauhtia saadessa tulee kontaktivirheitä Otsan rypistys No ei sillä että itsekään oisin vaatinut kontakteilla mitään.... roiskittiin vaan menemään.

Tokalla radalla mä jo heti alussa hukkasin itseni ja koiran.... Nolostunut Muurin takaakierto koitui kohtaloksi. Siinä mä aikani pyörin ja annoin sit Terin hypätä muurin väärästä suunnasta. Mentiin sit rata loppuun miten sattui. Terpukin oli niin vaisu tokalla radalla. Ja syyhän selvisi sitten jäähdyttelylenkillä. Teri nimittäin oksensi kaiken syömänsä... Niitä sitten keräilin siinä keskellä tietä. Ei ihmekään että rata meni miten meni. Varmasti aika huono olo on koiralla ollut jo rataa suorittaessa.

Ai nii, ja sanoihan se tuomari meille ekan radan jälkeen että pitäis koiralta painoa pudottaa. Sanoinkin että koira on jo laihiksella.

Ja jälkikäteen huvitti se oksennusepisodinkin. Aika toimiva laihdutuskikka koiralle jota on kuitenkin ruoalla palkattava Nauru No joo, aika huono vitsi.

Terpu tapasi lapsiakin. Meillä oli miehen 30-vee kahvit ja paikanpäälle saapui hänen sisko perheineen. Koirat pistin pihalle syömään luita. Teri pääsi kuitenkin jonkin ajan kuluttua tutustumaan. Hienosti osasi neljän alle 7-vuotiaan lapsen kanssa olla. Lapset kyllä pelkäsi sen verran että ainoastaan vanhin niistä uskalsi tehdä tuttavuutta. Laitoin sit Terin takasin pihalle, ihan vaan siksi kun nuoremmat pelkäsi Teriä. Ehkäpä ensi kerralla myös nuoremmatkin uskaltavat tutustua Hymy Teri on nimittäin aina osanut olla nätisti lasten kanssa Hymy Bella on parempi pitää erossa.....

Bellan kanssa treenaaminen on jäännyt niin vähiin että oikein hävettää Nolostunut Pakko ottaa härkää sarvista ja treenata.

Meillä on nimittäin perusasento tällä hetkellä ihan hukassa. Olen agilityssä pyytänyt koiraa sivulle ennen "mitä ikinä milloinkin treenataan". Tajusin sitten just että tämähän on perseestä. Palkkaahan se ei agissa ikinä saa sivulle tulosta ja siinä riittää vaan kun koira jotenkin tulee sivulle. Eli todella epäjohdonmukaista!! Ja se näkyy nyt sit tokoa treenatessa. Äsken nimitäin kävin treenaamassa pitkästä aikaa tokoa, eikä sieltä kovin montaa hyvää perusasentoa tullut...

Viime kerralla sitten muistin agilitytreeneissä tämän ja tästä lähtien istutan Bellan (sekä Terinkin) aina suoraan eteen. Ei siis sotketa (ja pilata) perusasentoa enää agilityssä. Miten ihminen voikin olla niin PÖLLÖ!?!

Uudet lelutkin tuli Jenkeistä. Tänään ensimmäistä kertaa kokeilin Bellan kanssa ja kyllähän se tykkäsi! Hymy Itse asiassa niin paljon että sylki niitä lihapullia... Tällä hetkellä tuntuu muutenkin ettei toi ruoka ole ollekaan niin tehokas palkka. Tai kun Bella meinaa tukehtua niihin 1/8 lihapulliin, kun ei malta nielläkkään. Pitää vaan vissiin alkaa treenata lelulla "kaukopalkalla". Pikkasen vielä on ongelmia tuossa luopumisessa ja keskittymisessä... Mutta ehkä se siintä kun vaan jaksaisi treenata!

1334003958_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1334004035_img-d41d8cd98f00b204e9800998e