Terille tuli sit ripuli.... Se alkoi niin paljon monkumaan yhdessä vaiheessa, että päätin viedä ulos. Sinne se meni ripulit vääntämään, vaikka ei meinannut pystyssä pysyä. Soitin eläinlääkäriin varmistaakseni, että ei ole syytä huoleen. Sieltä mulle vakuuteltiinkin olemaan huoletta, kuulemma lääkkeet voivat aiheuttaa ripulointia.

Kauaa ei kestänyt kun piti jo toistamiseen mennä pihalle. Nyt tuli ripulin lisäksi kirkasta verta!!! Tästä huolestuin jo oikeesti. Soitin taas eläinlääkäriin. Puhelimeen vastannut hoitohenkilöstöön kuuluva rouva kysyi asiasta eläinlääkäriltä. Ei kuulemma vieläkään syytä kovin suureen huoleen, kun veri on kirkasta. Eläinlääkäri oli kuulemma leikkauksen yhteydessä haistanut (hyi!) mahdollisen ripulin. Nyt sitten unohdetaan nuo suun kautta annettavat lääkkeet. Rasittavat turhaan vatsaa. Heti huomen aamusta mennään ottamaan pitkävaikutteinen antibioottipiikki ja jotakin lääkettä (minkä nimeä en muista) vatsalle ja ripuliin.

Toivottavasti tämä tästä paranee. Haavan Teri ainakin jättää hyvin rauhaan. Ehkä se on vielä vaan niin pihalla. Kauluri päässä on ihan surkee.... Toivotaan ettei sitä tarvitse päähän laittaa!