Lauantaina startataan Terin kanssa Ruokolahdella Wuoksen agility-urheilijoiden kisoissa! Osallistutaan kolmeen starttiin, kaksi agilityrataa ja yksi hyppyrata. Saas nähdä miten jaksetaan pitkä päivä... Toivottavasti ei sada eikä paistais aurinko. Auringonpaisteessa kun ei koiraa vois autossa pitää. Tavoitteena on saada vähintään yksi puhdas rata Hymy Ajan kanssa ei vieläkään kilpailla, mutta toivottavaahan se olisi että myös aika riittäisi ja saataisiin nolla. Ykkösten Maxiluokissa on 26 koirakkoa agiradoilla ja 24 koirakkoa hyppyradoilla. Yhteensä ykkösissä kilpailee reilu 50 koirakkoa. Se tekee sit yli 150 starttia + palkintojen jaot + radan rakentamiset + ratoihin tutustumiset eli eiköhän siinä tovi vierähdä. Aamu yhdeksän pintaan on oltava kisapaikalla eli täältä sitten lähdettävä viim. 7.00 ajeleen.

No mutta ei tossa vielä mitään! Ilmoittautuminen helatorstain kisoihin Vantaalla on päättynyt ja siellä koiria on pikkasen enemmän!Nauru Ykkösluokassa yli 80 koirakkoa ja maxiluokissa 42, 38, ja 39 koirakkoa. Tuollakin siis kolme starttia. Siitä jos mistä tulee piiiiitkä päivä, huoh.

Eiliset agitreenit meni kyllä tosi hyvin Hymy Muutkin sanoivat että Teri on nyt oikein kunnolla "syttynyt". Oikeastaan se vaan sekoileen ruoan perässä Nauru eli oon ottanut hakutreeneistä tutut purkit käyttöön ja ruokaa saa radalta milloin mistäkin. Ruoka ei vaan saa olla "liian hyvää" (=haisevaa) tai muuten Terpu menee IHAN sekaisin. Paras on kun ekaksi pistää haisevaa koiranruokaa purkkiin ja sitten kun ne on syöty, niin tavallista nakkia/lihapullaa.

Ihan kuulkaas alkaa jännittää kun kisoja aattelee!