Pakko laittaa tänne kun meni tänään niiiiiin hienosti! Hymy

Bellan kanssa kävin kahdestaan päivällä treenaamassa. Otin keppejä kolmella verkolla ja Bella teki kaksi kertaa niiin hienosti, että päätin ottaa kolmannen verkon pois. Nyt oli siis verkko vain alussa ja lopussa ja Bella teki SUPERhyvin. Siis yhtään virhettä ei tullut kertaakaan Hymy Otin vielä keppei hypyn kautta, hyppy oli joko ennen tai jälkeen keppien. Ja sitten tehtiin vielä hyppysarjaa, jossa oli jo vähän takaakiertoa.

Kontakteja myös treenattiin (puomin ylösmenoa puomin pätkällä pöydän päällä). Siitä ei kyllä meinannut tulla mitää Nauru Mutta hurjasti Bellalla oli intoa, ei lannistunut, vaan koko ajan tarjos tekemistä (=sähläsi). Turha kyllä vielä tohon ruveta, pakko vaan siitä pintaa treenata, niin että Bella tietää mitä se edes tarkoittaa. Nyt se jo loppuvaiheessa alkoi sylkemää sitä lihapullaa ja lelun kanssa siitä ei taas tulis mitää.

Bellan kanssa on tosiaan muistettava pitää treenit lyhkäsinä. Muuten se sit alkaa sylkemään niitä makupaloja.

Teri oli taas ihan LIEKEISSÄ treeneissä! Nauru Pari vaikeempaakin juttua onnistui. Ja kepeillä oli kivasti vauhtia kun palkka oli odottamassa toisessa päässä. Terpukaan ei tänään tehnyt yhtään virheitä kepeillä! Hymy

Kovasti saatiin kehujakin kouluttajalta. Mäkin kun olen vihdoinkin alkanut juoksemaan! Nauru Ja pikku hiljaa luotan jo meidän tekemiseen ja Teriin enkä mee aina varmistelemaan. Ja Terpu hienosti antaa jo mun leikata takaata. Ennenhän se oli aika välitön stoppi koiralla. Aateltiin että ehkä Terpukin on syttynyt lajiin ja tietysti viileemmät ilmat aina auttaa.

Mutta siis kaiken kaikkiaan kiva jatkaa tästä treenejä! Hymy