Tänään oli tapahtumarikas päivä ainakin Terin mittapuulla! Aamulla kello herätti 8.00. Hereillä oltiin oltu jo aikaisemmin, koska sain seitsemän jälkeen siskolta viestin ja luulin sitä herätyskelloksi :( Aamulla käytiin pihalla tarpeilla ja leikkimässä kepillä. Mulla riitti aamutunteina hommaa, tiskauksen, pyykinpesun yms parissa.

Kello 10.00 meillä oli aika varattu eläinlääkäriin 1-vuotisrokotuksia varten. Ollaan tähän asti käyty Anjalan eläinlääkäriasemalla. Siellä siis nytkin! Tämähän oli vasta Terin kolmas lääkärikäynti, kaikki rokotusten merkeissä. Oli lääkärillä hieman huonoja uutisiakin :( Teri on liian paksu, eli pari kiloa on pudotettava! Teri painaa 34,7 kg mikä on aivan liikaa sakunartulle, mutta ei niinkään meidän seropineidolle. Terin säkäkorkeuskin on noin 68 cm, kun se sakunartulla on noin 55-60 cm. Eli aika iso tyttö meillä, ja joka kaikesta tästä huolimatta joutuu laihikselle. Joulukinkut sulamaan! Muuten rokotuspistot meni mahtavasti. Tuskinpa koira mitään huomasi. Olen erittäin ylpeä Teristä koko lääkärireissun ajan!

Seuraavaksi suunnattiin Karhulan Mustiin ja Mirriin. Suunnitelmissa on ollut ostaa Terille puolikuristava kaulapanta. Myyjän kehoituksesta toin Terin paikanpäälle sovittamaan. Onneksi toinkin, nimittäin suunniteltu panta oli ihan liian iso! Sovitusten jälkeen sopiva panta löytyi, heijastavaa mallia. Ostan varmaan kesäksi uuden, jos totean puolikuristavan pannan olevan hyvä juttu. Mitä mieltä muut? Ostin vielä yhden kuivatun kalkkunankaulan tuliaisiksi seuraavaan kyläpaikkaan.

Mustista ja Mirristä matkattiin siskolleni herättämään Tanja yövuoron jälkeen. Teri pääsi riehumaan Lunan kanssa! Tanja asuu Kotkansaarella ja yhtenä kyläilyn tarkoituksena oli totuttaa Teriä kaupungin tavoille. Meillä täällä maalla nimittäin meno on aika erilaista... Taas tuli yksi muistutus siitä, että Terillä ja mulla on valovuosia matkaa BH-kokeen suorittamiseen. Palskin koirapuistossa tavattiin 3-vuotias chow chow, jonka omistaja tais pelätä Teriä. Ennakkoluuloja, ennakkoluuloja... Isonpuiston koirapuistossa Teri pääsi leikkimään 6 kk vanhan pienen italialaisen pystykorvan kanssa. Rodun nimeä en millään muista kun oli niin tuntematon. Teri osasi leikkiä tosi upeasti pennun kanssa, Kymmenen pistettä ja papukaija merkki Terille!

Päivän kruunasi vierailu Tanjan kaverin pennun luona. Pentu oli nimittäin 14 vkoa vanha valkoinen paimenkoira nimeltään Jade! Ihanan söpö ja pehmoinen otus. Ja niin rohkea! Tais tän vierailun jälkeen vaaka kallistua jälleen enemmän valkkarin kuin sakemannin puoleen (tulevan koiruuden rotuvalinta) Kunnon kuvia koirista ei saannut (taaskaan), mutta tässä muutama

1193488.jpg

Jade on musta jo aivan valkkarin näköinen, vaikka onkin vielä niin pieni.

1193636.jpg

1193641.jpg

Tässä Teri opettaa pikku-Jadelle kuinka tosi koirat vahtivat ja haukkuvat kaikki pakettiautokuskit!

Arvatkaa vaan mitä Teri teki kun päästiin kotiin? Nukkui, nukkui ja nukkui. Kunnes heräsi ja samaan tapaan piti alkaa riehumaan kuin aina ennekin! Ei tosta koirasta pattereita saa loppumaan vaikka kuinka yrittäisi! Ihana se on silti!