Juups, kun nyt on sadepäivä ehtii vähän blogiakin päivitellä. Taidanpa laittaa pari postausta, niin ei tule yhtä hiton pitkää sepustusta! Aloitetaan eilisestä päivästä.

Aamu alkoi ihanasti, kun oli niiin lämmintä. Suuntasin 10.00 KOTKAN RUUSUUN (eli Kotkassa järjestettyyn kansainväliseen kaikkien rotujen koiranäyttelyyn). Tarkoituksena oli mennä katsomaan valkoistenpaimenkoirien kehä. Valkkareita oli 13, kolme urosta ja yhdeksän narttua. Myös Napsu osallistui. Napsu on siis sen kauan odotetun tulevan valkkaripennun tuleva äippä! Ja Napsuhan tietenkin meni ja voitti koko jutun! Tai siis oli ROP eli rotunsa paras. Ja tämä vaikka Napsulla oli karvanlähtöaika pahimmillaan. Ihania koiria kaikki! Kameraahan meikällä ei tietenkään ollut mukana.... Kennel Disadonnan sivuilla muutama kuva

Muita kehiä en jäännyt katsomaan, koska olin lupautunut siskolle muuttokaveriksi (josta kohta lisää...). Yhden UPEAN saksanpaimenkoiran näin. Kehässä niitä ei ollut kuin neljä... oisko syynä ollut Turun sakujen oma näyttely... (vai olikohan se tänä vknloppuna)? Ja pitihän sitten shoppailla!!! Kiva kun noissa näyttelyissä on erilaisia koiratarvikekauppiaita, kun ei paikallisista eläinkaupoista oikein löydy valikoimaa. Meikä ei oikein tosta nettishoppailusta ole innostunut, pakko päästä aina itse hypistelemään ;) Ostin avaimenperän, numerolappusuojan (sitten joskus kun itsekin osallistun näyttelyihin) kolme vinkulelua (joista yksi jo entinen) ja yhden "leluhässäkän". Mieli olis tehnyt ostaa noutokapula, mutta pitäis kai ekaksi saada koira noutamaan EDES jotakin... Niin ja sitten siellä oli tosi upeita nahkatuotteita (pantoja ja hihnoja). Ihailin, mutten raaskin ostaa. Uutta puolikuristavaa pantaa haaveilen ja suunnittelen, kun tämä nykyinen "syö" tuosta ketjun kohdalta karvaa ja taitaa vähän värjätäkin... ONKO KELLÄÄN KOKEMUKSIA niistä kankaisista puolikuristavista? Tai siis sellaisista joissa ei ketjuosaa ole ollenkaan? Sen nyt oon ainakin päättänyt, että yhtäkään pantaa en osta, ellei koira ole mukana sovittamassa.

Ja sitten siihen muuttoon! No ei siinä mitään, kahdestaan siskon kanssa, kuudennesta kerroksesta alas ja kolmanteen ylös. Onneksi melkein kaikki mahtui hissiin. Meiltä kannettiin "hoidossa" ollut sohva peräkärryyn ja telkkari pistettiin etupenkille. Niin ja sitten sullottiin itsemme ja koirat autoon, kun ei Teriäkään raaskittu jättää yksin. Onneksi ei poliisia näkynyt. Luna matkusti etupenkin jalkatilassa (TV vaarallisesti yläpuolella), meikä, Rudi ja Teri takapenkillä (tai oikeastaan puolikkaalla takapenkillä, kun etupenkki oli kaadettu, jotta TV sopii). Rudilla oli ihan mukavat oltavat mun sylissä, mutta Teri ei oikeen mahtunut mitenkään olemaan. Kaikki ikkunat auki, kun ei autossa ollut ilmastointia... No mutta menihän sekin matka (vajaa 30 km), ei kiitos samanlaisia enää! Eilinen muutto tuntuu melko hyvin tänään lihaksissa, etenkin vasen kylki on lihaksineen ihan jumissa. Saa nähdä miten siskon mäykyt sinne sopeutuu. Tosi paperia koko talo ja äänet kantautuu helposti... Muuten ihana kämppä ja tilaa koirille :)

Uusia kuvia ei ole, mutta tässä yksi vuoden takaa. Teri on kuvassa noin 6 kk.

1646534.jpg