Katselin että viime päivityksestä on jo lähes kolme viikkoa. Tuossa ajassa pitäis kai tapahtua jotain mainitsemisen arvoista Nauru

No ainakin Elinan kanssa oltiin kuvailemassa ja tokoilemassa (josta myöhemmin lisää), niinpä saatte vähän piristystä loputtoman tekstin sekaan Hymy Taidanpa kaivaa tuosta tuon kalenterin esille ja palautellaan muistiin mitä on tullut tehtyä.

_________________________________________________

Huomasin tässä että tästä kirjoituksesta tulee AIVAN päättymätön! Ei meille varmaan niin kauheasti ole mitään sattunut, mutta taidan vaan olla juttutuulella Nauru Eli keskitytään nyt tähän hieronta-aiheeseen ja katsotaan ehdinkö vielä tänään muuta satuilla. Illalla on ainakin agilityn "möllikisat" ja huomenna viralliset Vantaalla...  vähiin taitaa aika käydä, etenkin kun koko ajan tapahtuu uutta päiviteltävää Silmänisku

 

1332500505_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

KOIRIEN HIERONTA on ollut huippujuttu! Hymy Elina siis kävi tuossa kuun alussa hieromassa molemmat koirat. Elina näytti myös hyviä venytyksiä mitä voisi tehdä. Bella tuntui oikein nauttivan hieronnasta, mutta Teri näytti lähinnä siltä että "tässä nyt ollaan kun noi haluaa... mut voisin mä häipyäkin" Terillä oli jonkin verran jotain jumeja takapäässä ja Elinan kanssa kateltiin että Terillähän taitaa olla vino lantio... Yllättynyt Mä en muista että ois eläinlääkäri koskaan asiasta maininnut, luulisi kyllä mainitsevan, ihan vinoltahan tuo näyttää. Bellalla jumit vuorostaan oli etupäässä, ihan niskaa ja lapoja myöten. Elina kummasteli Bellan hurjaa lihasmassaa! Itsehän sitä ei ole osannut ajatella, kun aika vähissä on noi vertailukohteet + että en ymmärrä  mistään koiran rakenne/lihasjutuista hölkäsen pöläystäkään. Tietysti kun iso koira, niin isot lihaksetkin, mutta olivat kuulemma vielä "isossa kunnossa".

Ennen hierontaa Elina piti aika kattavan kyselyn koirien terveydestä, ravinnosta, kuvista jne. Eläinlääkärihän on molempien koirien kohdalla sanonut selkäkuvista että OK, vaikka jotain huomauttamista on molemmilla ollut. Terin kohdalla sillä oli jotain nikamien päällekkäisyyttä, mutta kuulemma virkakoiriakin on samanlaisilla selillä. Bellan kanssa lääkäri totes vaan että "OK, mutta ei tästä suojelukoiraa tuu " Siinä kuulemma liikaa rasitusta, enkä mä ees muista olisko se sen enempää selittänyt kuvista.... Elinalle sitten kaivelin niitä kuvia esiin ja maksukuitissa olikin sitten ihan termistöä selistä. Elina oli sitten kertonut näistä hieronnan opettajalleen, joka nyt sattuu vaan olemaan Timo Rannikko (heh heh Nauru) ja hän oli sitä mieltä ettei itse harrastaisi kyseisillä koirilla... tai siis niiden selillä. Painotti kyllä sitten verryttelyn ja venyttelyn tärkeyttä. Vähän mua jäi häiritseen toi. Pitää sit vissiin käydä kuvauttamassa uudelleen koirien selät, huoh Otsan rypistys Jos joku tietää hyvän paikan, niin saa ehdottaa. Mitään "ylimääräistä" rahaa mulla ei todellakaan ole ja saa nähdä mistä rahat tohon sitten irtoaa ja koska.

Kuvauttaa siis aion selät, mutta muuten on vähän ristiriitaiset tunteet. Meinasin vaan kun me kuitenkin vaan "harrastellaan" agilityä, treenimäärät ja vauhti ei ole päätä huimaavaa. Ei olisi vaikeaa lopettaa kokonaan, jos koiran kunto niin vaatisi. Varmasti aika eri asia Rannikon tai kenen muun tahansa kohdalla jotka tähtäävät SM- ja MM-tasolle. Eihän siinä olisi mitää järkeä "pikkuvikaisella" koiralla treenata sairasta määrää ja sit huomata 2 vuoden päästä ettei selkä kestä.

Itse siis päätin jatkavani agilityä. Jatkossa vaan huolehdin paremmin verryttelyistä ja jäähdyttelyistä. Ja toivottavasti Elinasta saa luottohierojan, niin voi seurata koirien kuntoa silläkin saralla. Paino kuriin, ettei tule turhaa rasitusta. Katsotaan sitten niiden kuvien jälkeen (sitten joskus) miltä näyttää.

Olenko nyt ihan kauhea? Saa kertoa ja vaikka livenä vetää hihasta jos joskus jotain huomaa koirissani.

Tällä viikolla Elina kävi uudestaan hieromassa Bellaa (2 vkoa välissä). Ei kuulemma ollut ollenkaan niin jumissa Hymy Ehkäpä se hieronta oli auttanut. Ja hieman on liikuntakin ollut erilaista. Vielä siinä helmi-maaliskuussa olin sen verran kipeä, että tuli koirien kanssa ajettua autolla jonnekin ja siitä vapaaksi juoksemaan kauhee ralli päällä ja sit takaisin autoon. Ei varmasti tee hyvää kenellekään. Nyt sit olen tehnyt remmilenkkejä ja jaksanut kävellenkin mennä metsän reunaan missä sitten laskenut koirat vapaaksi Hymy Ei siis ihan kylmiltään riekkumista.

1332503936_img-d41d8cd98f00b204e9800998e