Hitsit kun ei ole ehtinyt tänne päivitteleleen. Eipä nytkään juuri ehdi. Laitetaan tähän nyt jotain ihan lyhykäisesti.

Bellan kanssa ollaan käyty parissa mätsärissä. Toisesta sai punaisen nauhan, mutta ei sen kummempaa sijoitusta. Hienosti esiintyi parikilpailussa, mutta sitten punaisten kehä meni vähän huonommin. Joltain oli nameja tippunut maahan (ärsyttävää) Ja sitten kun Bella löysi yhden, niin loppuajan se keskittyi niiden etsimiseen nokka maassa. Toisessa mätsärissä saatiin sininen nauha (oltiin jo ISOJEN luokassa, ei siis enää PENTUluokassa). Sieltäkään ei sitten muuta sijoitusta tullut. Tuon mätsärin Bella koki aika stressaavaksi Otsan rypistys. Hyvin meni kun oltiin syrjässä, mutta sitten keskellä ihmisiä ja koiria typykkä selvästi stressaantui (alkoi kuolata). Loppuaika pysyttiin syrjemmässä. Myös sama kävi sinisten loppukehässä. Toivottavasti Lahdessa Bella osaa ottaa rennommin!

Oon Bellalle tehnyt myös pari lyhyttä makkarajälkeä. Kivasti on mennyt. Valkkaritreeneissä viimeksi oli vaan vauhtia IHAN liikaa. Mutta kyllä tää nyt on semmoinen juttu jota yritetään treenata. Sitä kun on niin helppo näin alkuun yksin, vaikka ihan omassa pihassa, treenata (tai ei ainakaan kovin kaus tarvi mennä).

Ja sitten oon pitänyt tottiksesta taukoa. Nyt yritän vähän koiralle saada itseluottamusta lisää ja vähän työmotivaatiota. Katsotaan josko se motivaatio löytyy ja yhteinen "kanava" niin sitten jatketaan. En nyt halua kiirettä pitää.

Lisäksi työn alla on nyt nouto. VEPEä varten tahtois saada noudon haltuun. Harjottellaan nyt pitämään patukkaa. Kyllä vaan koira osaa olla surkeana.... Kyllä se tästä kohta!