Teri on vaan välillä niiin hassu koira! Oikee sydäntä lämmittää kun saa katsella sen touhuja. Varmaan äidit ja isät ajattelevat samalla tavalla lapsistaan seuraamalla jälkikasvunsa touhuja. Lapsissa on vaan se vika, että ne kasvavat liian nopeasti kiukkusiksi, rahaa kinuavaksi, nurkan takana salaa polttavaksi teinihirmuiksi! Siinä ei sitten mikään lämmitä, tai sitten kiehuu ja pahasti kiehuukin ;) Ei vaa, leikki leikkinä!

Niin siis Teri jaksoi eilen riehua vaikka kuinka kauan aikaa.... JATKOJOHDON kanssa!

1725921.jpg

Tämä "jatkojohtokela" on sellanen, jonka Ukko kerran suutuspäissään heitti viereiseen lammikkoon. Sanoi vaan meikälle, että sen paikka on kuulemma siellä kun ei siitä mihinkään muuhun ole! No siellä lammikossa se on ollut siihen asti, kunnes Teri innostui kapineesta. Tässä vähän vauhdikas kuva siitä kun Teri nostaa kelan vedestä =>

1725931.jpg

Teri ihan tosissaan kävi kelaan kiinni. Lopulta se saikin tuon punaisen osan irti.

1725939.jpg

1725942.jpg

1725945.jpg

Välillä sitä johtohässäkkää piti haukkua, etenkin jos meikä sattui olemaan jossain kauempana. Kai Teri halusi yleisöä omalle tohottamiselle :)

1725960.jpg

Ja sittenhän sitä piti kannella ympäriinsä ja aina vaan kauemmaksi meikäläisestä ja kamerasta! Mutta meikä olikin niin ovela, että vedin aina johdosta takaisin päin. Ja siitähän se koira vasta innostui!

1725972.jpg

1725974.jpg

1725977.jpg

Että tälläistä lauantai-illan viihdykettä meillä :)

PS. Noissa kuvissa näkyy Terin about 6 m pitkä liina, jota pidän koiralla aina pihassa. Tai nykyään ei tarvitse edes aina pitää. Mutta siis tuon liinan avulla olen saannut koiran pihalta karkailun kuriin. Viimeksi on tainnut omalta pihalta lähteä huhtikuussa, kun ei vielä tuota liinaa ollut. Alkuunsa Teri oli menossa tielle muiden koirien perään, mutta viimeistään liinalla sai pysäytettyä, jollei kielto tehonnut. Nykään ei tarvitse välttämättä edes kieltää, vaikka koira kulkee ohi. Liina siis vaan roikkuu koiran perässä ja periaatteessa ollaan kuin sitä ei olisikaan. Terikin on ihan tottunut siihen. Ja silloin kun liina on juuri tuota materiaalia, ilman minkäänlaisia solmuja, se ei tartu mihinkään kiinni. Suosittelen todellakin kaikille, jos on samanlaisia ongelmia. Ja myös niille koirille toimii, joilla on luoksetulossa ongelmia.

PPS. Pitää vissiin vielä mainita ja painottaa ETTEI tuossa johdossa tosiaankaan kulkenut sähkö ja olisin koko hässäkän ottanut pois koiralta, jos se itse johtoa olisi alkanut puremaan. Niin vaan ettei kukaan saa väärää käsitystä meikän suhtautumisesta sähkölaitteisiin ja turvallisuuteen...