Oltiin Terin kanssa AGILIYTYkisoissa ja niinhän siinä kävi että NOLLA napsahti! Hymy

En ollenkaan tuommoisia lähtenyt hakemaan, enkä missään nimessä osannut odottaa.

Kisat oli Orimattilassa ja järjestävänä seurana Päijät-Hämeen Agility-Urheilijat. Osallistuttiin kahdelle radalle. Ensimmäiseltä siis tuli tuo nolla. Maaliviivan jälkeen mä olin niin että "oliks se nolla, oliko?" Ja ei kuulemma virheitä tullut. Terpun ja mun vauhti vaan oli taas niin hidas. Jäin sit jännäämään tuloksia, jotta näki riittikö aika. Ja voi sitä iloa kun huomasin ajan riittäneen!! Hymy Meillä jäi vielä "ruhtinaalliset" -2,29 sekuntia ihanneajasta. Nauru sijoitus oliseitsemäs (mukana maxiluokassa 43 koiraa).

Saatiin sitten ensimmäinen merkintä kisakirjaan. Ja jo meidän kolmannella startilla! Olen kyllä niin onnellinen Hymy

Tulokset löytyvät täältä.

1240679553_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toiselle radalle mentiin jännissä tunnelmissa. Ja VOI ETTÄ oli lähellä toinenkin nollatulos!

Kakkoskisan rata oli paljon vaikeempi meille ja siitä johtuen hitaampi. Tiesin että Teriin on pakko saada vauhtia, tai muuten aika ei riitä, vaikka olisi kuinka virheetön rata. Ja niin vaan Terpulla oli vauhtia enemmän! lähdössä vielä nostatin sitä vähän sanomalla "missä makkaraa? Sielä makkaraa, missä makkaraa?" yms. Sitten tuli kuitenkin yksi pujotteluvirhe kepeillä. Korjasin sen tosi nopeasti, mutta nolla meni jo ja vitonen tuli. Loppupeleissä saatiin siis radalta virhepisteitä 5, mutta ihanneaika alitettiin -1,52 sekunnilla!! Ja kaikista niistä vaikeista kohdista selvittiin HIENOSTI! Sijoitus oli 10.

Kakkosradan vaikeudesta kertoo se, että vain 15 koiraa sai maxiluokassa tuloksen radalta (43 osallistujaa). Mediluokassa oli kaikki hylkyjä (16 koiraa) ja miniluokassa tuli vain kaksi tulosta (19 koiraa). Eli oli oikeen haasteelinen rata Hymy

ETTÄ NÄIN!

Toivottavasti joku nyt jotain tästä tajusi.... voi olla aika siansaksaa jos ei agility ole tuttua.

Mutta siis HUIPPUJUTTU!