Meikä on viettänyt viikonlopun töissä. Terpukaan ei sitten päässyt rauniotreeneihin :( Muutenkin vähemmälle huomiolle jäännyt koira, kun tänäänkin menetettiin yksi tunti kellojen siirron takia. Aika kiva kuitenkin on kun valoisaa aikaa on paljon enemmän. Meilläpäin kun ei noita valaistuja ulkoilureittejä juurikaan ole. No huomenna meikällä on vapaapäivä ja koiran kanssa harrastamiseen jää paljon aikaa!

Putsasin just äsken Terin korvia. Aika harvoin tulee putsattua kun nuo on aika tuollaista tuulettuvaa mallia ;) Putsausaine haiskahtaa aika voimakkaasti. Teri oli niin hassu ku se vähän yritti pakoilla ja olla oikeen huomaamaton. Sitten kun olin koiran vieressä, se heti heitti selälleen. Aatteli kai ettei meikä sitä kiusaisi, jos nätisti alistuu! Eipä auttanut, korvat tuli putsattua.

Koira ja sen korvat :) (ja turkoosit lasisilmät...)

1423319.jpg

Terille on kehittymässä "pikkuinen" lumiaddiktio. Se ei nimittäin mitään muuta pihalla haluaisi tehdä kuin hyppiä lumikasasta toiseen ja juosta lumipallojen perässä! Hyvä kun malttaa edes tarpeet tehdä... No mutta eipä tuo koiran onni kauaa kestä, kohta on menneen talven lumia (kirjaimellisesti). Nauttikoon nyt. On vaan tullut meikälle selkä kipeäksi tosta hangessa kyykkimisestä... Tässä linkki alkutalven kuviin, jossa Terpun lumiaddiktio oli vasta esiasteella.

Tanja ja mäykyt Rudi & Luna viettivät pari päivää kyläsillä torstaina ja perjantaina. Teri pääsi taas kiusaamaan pienempiä. Nyt Terpulla ja Lunalla oli pari kertaa aika rähinät pystyssä. Tanja sano, ett "antaa vaa rähistä" Meikä oli siihen että "Häh? Okei sit, sunhan koira se pienempi on" Rudikin on vissiin saannut tarpeeksi Terpusta ja meitin miljööstä, kun se ekaksi torstaina häippäsi pihalta ja sit perjantaina heti autosta päästyään juoksi takaisin tielle ja kotio päin! Näin jälkikäteen ajatellen se oli huvittavaa (ja tais mua naurattaa silloinkin). Terpun lumiaddiktio vei voiton mäykyistäkin. Teri jätti ihan rauhaan mäykyt jos vaan jaksoi sille lumipalloja heitellä!

Muutama kuva Teristä & Lunasta (haaveissa olis ostaa uusi kamera, jolla sais ees hiukan parempia kuvia, kun nää on niiiiin huonoja! vikahan ei voi olla kuvaajassa... ;) )

1423330.jpg

Luna: "Älä VAAN ala mulle..."

1423331.jpg

Teri: "Ei ku mä HALUUN!!"

1423334.jpg

Teri: "Okei, en ala, ollaaks kavereita?"

1423336.jpg