No voi, voi.... tasan ei käy onnen lahjat.

Eipä meille sit juhannukseksi tulekaan pentua :( Napsu oli käynnyt ultrassa ja mitään ei kuulemma näkynyt. Melko epätodennäköistä, että pentusia on ollenkaan, vaikka ei kuitenkaan ihan ennenkuulumatonta jos niitä vaikka ilmaantuisi. Napsun seuraavista juoksuista (noin elo-syyskuussa) olisi tarkoitus uusia yhdistelmä. Toivottavasti silloin toiminta on "hedelmällisempää".

Toisaalta mua harmittaa ihan kauhesti, toisaalta ei niin paljoa. Hyvää on siinä, että ehdinpä Terin kanssa harjoittelemaan enemmän ja varmaan tekee ihan hyvää että koirilla on sitten melkein 2 vuotta ikäeroa. Niin ja nyt sitten jos pentuja ei tule, voidaan heinäkuussa (kesälomalla) lähteä Terpun ja Ukon kanssa reissuun. Mutta sitten kun olin niiiin paljon jo odottanut omaa valkkaria!! Niin ja vähänkö helpompi on kesäpentu kuin talvipentu! Etenkin tänäpäivänä kun eihän meillä mitään talvea edes ole. Siinä sitten mitataan kärsivällisyyttä kun pienen pennun kanssa käy miljoona kertaa ulkona loska-paska-kelissä. Etenkin kun valkkarin pentukarva on sellasta pumpulivanua, mikä imee kaiken kuran. Toivotaan kovasti, että ensi talvena olisi edes pakkasta, jos nyt ei lunta.

Että tällästä... Täytyy tässä seurata tilanteen kehittymistä.

P.S. Tanja ihan tohkeissaan osti meille jo liput Agilityn MM-kisoihin, jotka järjestetään Helsingin jäähallissa syyskuun lopussa. Saas nähdä minkälainen tapahtuma se on.