No niin, nyt se juna sitten lähti liikkeelle! Eli siis Napsulla alkoi juoksut ja pian päästään pikku-hauvoja tekemään ;) Meikä alunperin aatteli, että otan tämän koko "tuleva koiruus" -jutun ihan rauhallisesti, mutta, mutta.... Miten sitä ihminen voi olla rauhallisesti, kun puhkuu intoa joka solulla!?! Mä aina ennen aattelin, etten oo mikään "näyttelytyyppi", mutta nyt ei malttasi odottaa ensimmäistä kehää! Tosi kiva päästä harrastamaan! Laitoin jo rotujärjestön yhdistyksen jäsenhakemuksen vetämään!

Onneksi toi Terpukin ehtii vielä saada ikää lisää ja meikä kokemusta koiran kasvatuksesta! Täytyy myöntää, että sijoituspennun ottaminen lisää ehkä vähän enemmän paineita. Sitä tahtoo tarjota mahdollisimmman parhaan kodin ja kasvatuksen pennulle. Yritän nyt kuitenkin ottaa rauhallisesti :)

Niin ja tiedoksi vaan niille sukulaisille ja tuttaville, jotka uutista eivät vielä ole kuulleet: Meille tulee Valkkaripentu pentu asumaan Juhannuksen tienoolla! Kasvattaja on Minna ja Kennel Disadonna.

Lisään alle vielä pari Tanjan ottamaa kuvaa Valkkaripentu Jadesta ja Teristä. Voidaan kaikki sitten yhdessä fiilistellä ;)

1310947.jpg

1310955.jpg

1310952.jpg

Voiko enempää olla ihana!?!

1310957.jpg