Oltiin tänään Terpun kanssa rauniotreeneissä yhden viikon tauon jälkeen. Eipä ollut koiruus hommaa unohtanut, vaikka aiemmin niin epäilin. Oikeastaan jos saa kehua, niin treenit meni erinomaisesti :) Terille ei otettu ollenkaan makkararinkiä, vaan suoraan kaksi peräänajoa. Terpu oli vaihteeksi ihan innoissaan lähdössä maalimiehen perään! Sinne se pääsikin sen jälkeen kun meikä sanoi: "ETSI UKKO". Ensimmäisellä piilolla Terpu haukkui pienen vihjailun ja käskyttämisen jälkeen. Meikän piti aivan juoksuksi pistää, jotta ehdin paikalle. Seuraavan maalimiehen perään ei ihan yhtä innokkaana hötkyilty, mutta perään lähdettiin heti kun käsky kuului! Siellä kuulemma meinasi jättää maalimiehen, mutta pienen härnäämisen avulla pysyi ja haukkui niin pirusti! Melkein oli jo sellaista haukkua mitä pitääkin ;)

Tanja oli mukana Lunan kanssa. Eipä siitä sen enempää, jospa Tanja kertoo omassa blogissaan siitä reissusta! Sanon vaan, että homma etenee :) Muutenkin paikalla oli roimasti porukkaa! Jopa yksi aivan ensikertalainen (joka jäi multa kunnolla näkemättä, koska oltiin Terpun kanssa himppu myöhässä yhden episodin takia... en jaksa enää asiaa vatkoa, mutta sanotaan vaan että siihen liittyi Teri, sauvakävelijä, meikä, maantie, autoja, huitomista ja huutoa... ja rutkasti onnea! toivotaan vaan ettei kyseinen episodi lisää terpun "ei haluttua käytöstä"...). Tässäpä alla listaa treeneihin osallistuneista koirista:

- Bokseri, mäyräkoira, seropi, spanieli, 2x rottwaileri, dogo argentino, kelpie, belgian paimenkoira, 2x saksanpaimenkoira

Aika sekalaista sakkia, vai mitä? Meikäkin pääsi pariin piiloon ja sain seurata useamman koirakon työskentelyä. Kaiken kaikkiaan oikean mukavat, opettavat, rohkaisevat ja kannustavat treenit! Hyvin onnistuneet treenit tulivat todellakin tarpeen yllä mainitun episodin jälkeen. Ihanaa saada positiivisiakin kokemuksia koiran kanssa harrastaessa!

Ensi viikolla meillä Terin kanssa onkin aikaa harrastaa, sillä meikällä alkaa talviloma! Talviloma tosiaan...