Oltiin jälleen lauantaina rauniotreeneissä. Aika kiva sää oli kun yöllä oli satanut lunta ja yhdessä vaiheessa aurinkokin hieman pilkahteli :)

Osallistujia oli melko runsaasti. Tanjakin oli Lunan kanssa, mutta Tanjan piti lähteä töihin ennekuin ehti Lunaa ottaa (Lunalla juoksut meneillään ja siksi Lunan vuoro viimeisenä). Ärsyttävästi nuo työt aina sotkee vapaa-aikaa ;) Tässä lista osallistuneista koirista:

4 x rottwailer, 2 x saksanpaimenkoira, seropi, mäyräkoira, spanieli, lapinkoira, staffi ja belgian paimenkoira.

Nyt en ollenkaan oo varma kaikkien roduista, mutta jotakin tuonnepäin. Terin kanssa harjoiteltiin peräänajoja ja piiloina oli putket. Etenkin sellanen metelli/pelti/rauta-putki oli aikas haastava, tai siis siellä haukkuminen. Terihän nykyään haukkuu jo melko hyvin. Viime kerralla vähän jo liikaakin, kun ei malttanut turpaansa pitää kiinni ennen "etsi ukko"-käskyä. No, mutta hienosti taas tuli edistystä. Ens kerralla aattelin, että Terille vois tehdä jo asteen haastavampana homman. Eli ei otettaisi peräänajoa, vaan ukot olisi jo valmiina piiloilla ja sieltä vaan kiinnittäisi Terin huomion hetkeksi ja kävisi takasin piiloon. Katsotaan mitä vanhemmat ja viisaammat tykkäävät ehdotuksesta. Treenien jälkeen menin Terin kanssa kauas mettään vajaaksi puoleksi tunniksi juoksemaan. Se oli aika ihanaa, kun oli paljon puhdasta, koskematonta, lunta ympärillä :)