Tänään oli EHDOTTOMASTI kevään ensimmäinen päivä! Ja kerrankin meikällä oli vapaapäivä! Näin jopa kevään/kesän ensimmäisen perhosen: nokkosperhosen! Oikeesti, uskokaa vaan. Se onnellisena paistatteli päivää meidän piharakennuksen punaista seinää vasten. Terikin se huomasi, eli kyllä multa todistaja löytyy ;) Kuvankin olisin ottanut, mutta kun tulin takasin, oli perhonen kadonnut ja tilalla seinällä oli kärpänen!! Ja niitähän ollaan jo tänä keväänä tavattu, kuten aiemmasta blogimerkinnästä voi lukea.

Aamupäivällä käytiin Terpun kanssa eläinlääkärissä. Vihdoinkin sain aikaseksi Terin siruttamisen. Nyt kelpaa sitten matkata vaikka minne ja osallistua vaikka mihin! Terpu vähän uikutti kun siru laitettiin. Kokemuksesta kauhistuneena Terpu yritti seuraavaksi loikkia eläinlääkäriä pakoon, kun hän tuli tarkistamaan, että siru toimii. Tuskinpa Terille kuitenkaan mitään kammoa jää, on se sen verta reipas koira :) Olipahan Terikin laihtunut! Meillehän oli ehdotettu painontarkkailua tammikuussa. Silloin Terpu painoi 34,7 kg ja nyt paino oli 31,4 kg eli kiloja on lähtenyt 3,3 kg. Eläinlääkäri sanoi, että nyt koira näyttää sopivalta ja ei olis pahitteeksi jos pari kiloa tulis takaisin lihasmassana. Kuulemma nyt olis sopiva aika lihastenkin treenaamiseen kun Teri on jo vähän vanhempi (15 kk). Kai sit pitää jotaa juoksulenkkejä alkaa tekemään?!? Tai sit vaan enemmän koirakavereiden kanssa riehumista, niin kaikki lihakset saa hommia! Ei kai toi nyt niin tarkkaa oo...

Päivällä meikä pesi auton pitemmän kaavan mukaan, eli ulkoa ja sisältä. Terpukin sai olla koko ajan pihalla, mutta osan ajasta narussa, kun en sitä vahtimatta voi pihalla pitää vapaana.

Sitten lähdettiin paistamaan makkaraa!!

1425889.jpg

Oikeesti, oli niin upea ja ennen kaikkea lämmin keli, että oli ihan pakko korkata grillikausi! Terpu olikin oikeen mukavaa grilliseuraa :) Ja saihan sekin tietysti oman osansa makkaroista ;)

1425908.jpg

Tässä Teri vielä. Nopeesti tääkin päivä meni, kuvassa aurinko on alkanut jo laskea. Tanjakin kävi vielä iltasella mäykkyjen kanssa piipahtamassa. Pakko todeta vielä ääneen, että olipa kiva päivä! Me Terpun kanssa toivotetaan kaikille lukijoille vähintään yhtä kivoja kevätpäiviä kuin meillä oli :)

1425922.jpg