Ollaankin Terin kanssa vietetty pari toiminnan täyteistä päivää. Torstaiaamuna, ennen mun töiden alkua, Terpu kävi treffeillä Paven kanssa. Keli oli hurjan liukas. Hieman arvelutti josko koirille jotain sattuisi siinä riekkuessa. Pave ainaski on sen verran kömpelö nuori herra, että hyvinkin voisi satuttaa itsensä! No jotain sitten kävikin, mutta Terpulle. Eli riekkumisen jälkeen kotona huomasin, että Terpulla oli kuonon päällä ISO naarmu, josta tihku verta. Ei mitään vakavaa. Toivotaan, että naarmu paranee niin hyvin, ettei jää arpea. Aika hurjan näköinen nimittäin tällä hetkellä!

Tässä kaksikko pitää taukoa riekkumisesta ja vaihteeksi tutustuvat ympäristöön!

1318213.jpg

Tanja tuli sit mäykkyjen kanssa kyläilemään perjantaina päivällä ja joukko viihtyikin yön yli! Lähdetiin porukalla mettälenkille. Yritin kovasti saada yhteiskuvaa Lunasta ja Teristä, mutta eiväthän ne paikoillaan malta pysyä! Onnistuin kuitenkin joten kuten saamaan kaikki kolme koiraa samaan kuvaan ja tämmösiä niistä sitten tuli:

Luna näyttää niiiiin isolta koiralta tässä kuvassa. Rudi on puku päällä takana.

1318234.jpg

Neidit istuvat sylikkäin!

1318236.jpg

Perjantai-ilta meni melko kivuttomasti ;) Yhdellekään koiralle ei voinnut huomiota antaa, tai muuten oli heti rähinät pystyssä. Käytiin Tanjan kanssa saunassa ja pääsihän Rudikin mukaan. Se niin tykkää saunoa ja tosi innoissaan se oli kun pääsi vesipisaroita jahtaamaan! Rudi lähti vielä Ukon kanssa saunaan. En tiedä mitä ne siellä tekivät mutta kunnon mekastus kuului kauas asti. Teri ja etenkin Luna olivat aivan hädissään, kun eivät tienneet missä ja mikä Rupuskalla oli. Oli Rudi kuulemma Ukonkin kanssa pyydystänyt vesiroiskeita! Homma kostautui meille hyvinkin pian... Ei nimittäin pikku-mäykyn rakko kestänyt sitä vesimäärää! Jatkuvasti Tanja sai käyttää koiraa kusella ja heti pihalta tultua Rudi meni saunan oven eteen odottamaan josko pääsisi hommaa jatkamaan. Hassu koira :)

Lauantaiaamuna lähdettiin porukalla pikkulenkille. Mäykyt saivat kulkea vapaana, mutta Terpua en uskaltanut vapaaksi laskea. Se nimittäin karkasi jäniksen perään perjantaisella mettälenkillä ja kesti kauan kun tuli takaisin! Tanja pääsi "vihdoinkin" todistamaan Terin jänisajoa. Tanjakin sanoi ettei Terin käytös tosiaankaan ole mitään sakemannin käytöstä. Kuulemma selvästi tuosta huomaa, että ajokoiran veri virtaa suonissa! Juu, no ei siitä sen enempää...

Lauantaiaamun lenkillä päästiin porukalla tapaamaan kahta Terpun koirakaveria: Illua ja Oskua! Niitä en ole aiemmin tainnut mainita? Eli Illu on siis vajaa 2-vuotias metsästyslinjanen labradorinnoutaja uros ja Osku on 6-vuotias Welsh corgi-herra! Teri ja Illu ovat olleet kavereita ihan pienestä asti. Ennen juoksivat kovasti, mutta nykyään Terpu käy sakumaisesti heti päälle ja nykyään leikit ovat lähinnä painileikkejä! Teristä Osku ei juurikaan välittänyt silloin kun Terpu oli pieni. Mutta nykyään kun Terpusta on kasvanut kunnon Narttu, niin johan ukkoa kiinnostaa! ;)

Osku (ja Luna taustalla)

1318289.jpg

Illu

1318297.jpg

Ja sitten kuvia vauhdikkaasta kaksikosta: Teri ja Illu

1318306.jpg

1318313.jpg

1318319.jpg

1318321.jpg

1318325.jpg

1318334.jpg

1318340.jpg