Tänään sitten oli alkeiskurssin "leikki-möllikisat". Ja kyllä vaan meni hienosti!! Eli Terpu meni ja voitti kisan. Osallistujia oli yhteensä kymmenen koirakkoa. Oltiinkin Terin kanssa jonkilaisia "ennakkosuosikkeja", että sinällään oli hiukan paineita. Meikää ainaki jännitti aikalailla. Rataan tutustumisessa meinasi esteiden nimet mennä sekaisin. Ei ollut paha rata, jonkin verran koukeroa. Mukana oli 10 hyppyä, puomi kaksi kertaa, pussi, rengas ja putki.

Saatiin 20 virhepistettä. Ajasta ei tullut yhtään, kun mentiin itseasiassa "nolla-aikaa" nopeammin. Nolla-ajaksi kun sovittiin 100 ja meillä meni 35,55! Mä en siinä jännityksessä ehtinyt tajuamaan kuin yhden meidän virheistä ja se oli 1 x kertaa kielto hypyllä. Olinkin jo rataan tutustumiskieroksella pannut merkille, että kyseinen kohta voi olla hankala. Siinä nimittäin oli kaksi perättäistä hyppyä hitusen lomittain, niin että seuraavana tuleva pussi oli ensimmäisen hypyn kanssa samassa linjassa. Olisi vaan pitänyt itse enemmän kaartaa oikealle ja ajoissa huutaa HYPPY. Teri tais jo olla menossa pussiin. Muut virheet tuli varmaan jostain yleisestä sähläyksestä! 

Mutta, mutta, siis todellakin hyvä suoritus. Sehän ois voinnu mennä ihan metsään! Kisan jälkeen ehdittiin jokainen hitusen harjoitella rataa. Ja arvatkaa mitä? Meiltä ei onnistunut edes helpot hypyt! Teri hyppäsi siivekkeiden yli. Kai se oli "antanut kaikkensa" kisassa eikä enää jaksanut. Ryhmäkuviakin otettaessa se vaan tahtoi makaamaan, ei haitannut vaikka ympärillä oli yhdeksän muuta koiraa! Kuvia tulee varmaan joskus Koiraseura Kotkan Kivan sivuille.

Sai Teri vielä hienon ruusukkeen :)

1714564.jpg

Nyt se sitten on tauon paikka agilityn suhteen, mutta vain about kuukauden! Onneksi jatkoa seuraa elokuussa ja päästään harjoittelemaan omassa, jatkavien ryhmässä. Me Terpun kanssa halutaan kiittää ja onnitella kaikkia kurssikavereita ja ohjaajia! Niin että KIITOS, jos joku tänne eksyy :)