Ukon vanhemmat, elikkäs Terpun "Mummi ja Pappa" tulivat tänään käymään. Siitähän toi koira meni sekaisin!! Ja kun sanon sekaisin, niin tarkoitan S-E-K-A-I-S-I-N!!

Oltiin Terpun kanssa sisällä ja Terpuhan alkoi tavalliseen tapaansa haukkumaan, kun tiesi ettei tulossa ollut meikä eikä Ukko. Ja sitten se Mummi avasi eteisen oven. Koira ensin katsoi, ja äänen kuultuaan alkoi aivan mieletön äänehdintä ja hyöriminen! Enpä osaa sanoin kuvailla, kauhee huuto. Meikänhän oli sitten pakko heittää niin Teri kuin Mummi pihalle, ennenkuin seinät olisi kaatuneet!!

Pihalla koiraa odottikin Pappa ja siitähän taas uusi riemu repesi! Ihan mahotonta menoa!

Oikeestihan toi Terin ilo pohjaa siihen, että Mummilla ja Papalla on aina jotain koiralle mukana. Niin ja oikeesti toi Terin hyöriminen on enemmänkin Mummin ja Papan käskytystä kuin muuta. Etenkin tänään se näkyi hyvin, kun koira heti juoksi autolle odottamaan herkkuja...

Eipä siinä mitään, mun puolesta saa hyöriä, kun "vanhuksetkin" siitä niin tykkää. On sitten vaan ikävää, kun koira on tuon oppinut, niin ei se sitä niin vaan lopeta. Kerranhan Teri kaatoi yhden soppakulhon Mummin sylistä. Eikä silloin meno ollut vielä yhtä hurjaa kuin nyt! Sanoinkin tänään, että eipä sitten jatkossa kannata soppia kannella tai mitään muutakaan. Niin ja muistutin vielä, että itepähän ovat koiran noille tavoille opettanut. Toivotaan vaan, että hötkyily vähenisi molemmin puolin sitten kun ikää alkaa tulemaan molemmin puolin.

Näin loppuun Teri tahtoo kiittää Mummia: Oli hyvää!!!